2011-05-08

SEASON, Kauņa

Starptautiskais veterānu turnīrs „SPRING FLOWERS”

7. maijā 2011. gadā Kauņā notika Starptautiskais veterānu turnīrs
„SPRING FLOWERS”.
Tas bija trešais turnīrs no „SEASON” sērijas.

„Autumn Leaves” notika 2. Oktobrī  2010. gadā.

„Winter Snowflakes” notika 12. Februārī  2011. gadā.

„Spring Flowers” notika 7. maijā 2011. gadā.

Šajā veterānu turnīrā piedalījās 66 spēlētāji no 10 valstīm. Sacensībās bija patīkami ieraudzīt ne tikai savus Baltijas kaimiņus, bet arī spēlētājus no Krievijas  un Polijas, kā arī pārstāvjus no Rumānijas, Norvēģijas un arī Argentīnas.

Kā vienmēr pašu labāko rezultātu parādīja sacensību rīkotāji. Lietuvas pārstāvji izcīnija 1. un 2. vietu vīriešu vienspēlēs 50+  grupā.  3 vietu izcīnīja spēlētājs no Latvijas -  Valentīns Muračevs (BK „Rīga”). Jauktajās dubultspēlēs 50+ grupā 1. vietu arī ieguva lietuvieši, 2. – poļi, bet 3. vietu izcīnija spēlētāji no Latvijas un Norvēģijas - Jūlija Muračeva (BK „Rīga”) un John Ytterhaug (BK „Rīga”).  Vīriešu dubultspēlēs 50+ grupā visas trīs pirmās vietas izcīnija Lietuvas spēlētāji.

Labu spēli parādīja sportisti no Krievijas. Viņiem ir 1. vieta vīriešu dubultspēlē un jauktajā dubultspēlē  40+ grupā . Lietuviešu spēlētāji izcīnija visas trīs pirmās vietas vīriešu vienspēlēs  40+ grupā. Elmārs Pitura no Valmieras  izcīnija 4. vietu šajā kategorijā, bet  Sergejs  Pjatkins (BK „Rīga) palika  7 vietā. 

1. vietu vīriešu vienspēlēs 30+ grupā izcīnija Leonovičs no Viļņas,  2. vietu ieguva Latvijas sportists  Ivo Keišs. Māris Miotla (Latvija) palika 4. vietā.            

Sieviešu vienspēlēs 30+ grupā 1. vieta ir sportistei no Lietuvas. 2. vieta – Krievijas pārstāvei bet 3. vietu izcīnīj Latvijas badmintoniste Larisa Pakule (BK „Rīga”).

Vīriešu dubultspēles 30+ grupā 1. Un 3. Vietu izcīnija Lietuvas spēlētāji,  2. un 4. vietu ieguva Latvijas spēlētaji Aigars Bedrītis /Ivo Keišs un Uģis Melderis  Māris Miotla.

Sieviešu dubultspēles 30+ grupā 1. vietu izcīnija sacensību saimnieki, 2. Vietu  Igaunijas / Krievijas spēlētājas,  bet 3.  Vietu  arī Krievijas sportistes. Jauktās dubultspēlēs 30+ grupā visas trīs vietas izcīnija spelētāji no Lietuvas.

Materiālu sagatavoja Nataļja Nīlendere

Partneri




All rights reserved © BK Riga 2008