2011-03-06

Latvijas Cempionāts 2011

Februāra 1.nedēļas nogalē Ādažu sporta centrā tika aizvadīts Latvijas 2011.gada čempionāts badmintonā. Šis gads nesa pārmaiņas, laužot ilgstošas tradīcijas - čempionu tronī redzēt tikai K.Šeferi un E.Lozi. Par 2011.gada jaunajiem čempioniem vienspēlēs kļuva I.Pope un R.Cipe (abi pārstāv RSP). Sieviešu vienspēļu otrās vietās ieguvējas laurus plūca M.Radovska (BK RIGA/RSP), atstājot aiz sevis A.Popi (RSP). Vīriešu vienspēļu otrajā vietā ierindojās Edijas Līviņš (RSP), trešais, sev netipiskā vietā, – E.Loze (RSP).
Interesanta un spraiga bija arī vīriešu dubultspēļu godalgoto vietu izcīņa, kurā virsroku guva G. Lavrinovičs un K.Vidass (SBK), atstājot aiz sevis BK Rīga un RSP apvienoto pāri T.Preinbergu un E.Līviņu, savukārt, trešo vietu izcīnīja R.Cipe un E.Loze (RSP).
Kā jau ierasts, sieviešu dubultspēlēs intrigas par uzvarētāju nebija – faktiski pirmo divu vietu ieguvējas jau bija stabili prognozējamas iepriekš. Kā ikkatru gadu pirmo vietu ieņēma K.Šefere pārī ar I.Popi (RSP), otrās vietas pjedestālu atvēlot M.Radovskai(BK RIGA/RSP) un A.Popei (RSP), un attiecīgi trešajā vietā ierindojās K.Martinsone un I.Ermiča (RTU).
    Tāpat arī jauktajā dubultspēlē triumfēja jau ilgstoši čempioni, - K.Šefere un E.Loze (RSP), viegli fināla mačā pieveicot otrās vietas ieguvējus I.Popi un R.Cipi (RSP). Trešo vietu ieņēma jauns, dažādu klubu apvienotais pāris M.Radovska (BK Riga/RSP) un K.Vidass (SBK).

BK Rīga 2011.gada čempionātā badmintonā pārstāvēja sekojoši spēlētāji:
L.Pakule (14. vieta jauktā dubultspēlē)
I.Preinberga (5. vieta sieviešu dubultspēlē / 13. vieta jauktā dubultspēlē) T.Preinbergs (2. vieta vīriešu dubultspēlē/ 9. vieta vīriešu vienspēlē/ 6. vieta jauktā dubultspēlē)
O.Koziņecs (16. vieta vīriešu vienspēlē)
K.Zaķis (13. vieta vīriešu dubultspēlē/ 15.vieta vīriešu vienspēlē)
M.Graudums (26. vieta vīriešu vienspēlē)
V.Muračevs (14. vieta vīriešu dubultspēlē/ 31. vieta vīriešu vienspēlē)
I.Garoza (5. vieta vīriešu dubultspēlē / 7. vieta jauktā dubultspēlē)
M.Preinbergs (5.vieta vīriešu dubultspēlē)
A.Tērauds (13. vieta jauktā dubultspēlē)
S.Pjatkins (14. vieta jauktā dubultspēlē / 14. vieta vīriešu dubultspēlē)

Rezultātus apkopoja Dace Šneidere



Partneri




All rights reserved © BK Riga 2008